Architectuur-pagina | Internationaal middel voor architectuur en ontwerp

Gepubliceerd: Vrijdag, 19 Oktober, 2007

Volledige Pagina


Het Ziekenhuis van de Vallei van Lehigh - Muhlenberg

Ontworpen door Venturi, Scott Brown and Associates, Inc., het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh - Muhlenberg geeft en breidt de bestaande faciliteit bij het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh en de nieuwe bouw van het Netwerk van de Gezondheid op zijn campus Muhlenberg in Bethlehem, PA uit.

Door: Venturi, Scott Brown and Associates, Inc.

Architectuur-pagina | het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh - Muhlenberg door Venturi,  Scott Brown and Associates,  Inc.
Buitenkant.
Het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh van de foto © en het Netwerk van de Gezondheid.

De details van het project

  • De Naam van het project: Het Ziekenhuis van de Vallei van Lehigh - Muhlenberg
  • Cliënt: Het Ziekenhuis van de Vallei van Lehigh en het Netwerk van de Gezondheid
  • Het Type van project: Gezondheidszorg/het Ziekenhuis
  • Belangrijkste Designer/s: Robert Venturi, FAIA en James Kolker, AIA
  • Het Team van het ontwerp: Eva Lew, Tim Kearney, Zon Kim, Noa Maliar, Denise Scott Brown, de Trainer van Nancy Rogo, Ming Tungboom, Keith Weibrecht, Carey Jackson Yonce
  • Contractor/s: De wijting-Keerder die Co. aangaat.
  • Vennoot: FreemanWhite, Inc., Uitvoerende Architect
  • Datum van begin van project: Maart, 2002
  • Datum van voltooiing van project: Maart, 2005
  • Plaats van plaats: Bethlehem, Pennsylvania, de V.S.
  • Het Gebied van de plaats: 9 acres
  • Samengesteld Gebied: 265.000 sq (nieuwe) voet, sq 100.000. voet (vernieuwing)
  • Kosten van Bouw: $42.000.000

Woorden van VSBA

Het ziekenhuis van de Vallei Lehigh en het nieuwe gebouw van het Netwerk van de Gezondheid op zijn campus Muhlenberg in Bethlehem, PA, geven en breiden de bestaande faciliteit nieuwe kracht uit. Na het leiden van hoofd en organisatorische planning voor het Ziekenhuis, kwamen in wij een $42 miljoen vernieuwing van 100.000 vierkante voet en verwezenlijking van een nieuw 7 verhaal, 265.000 sf geduldige toren en klinische zorgeenheden terecht.

De architect van verslag/gezondheidsontwerper voor het project dat nauw met onze firma wordt samengewerkt, die plaats planning en ontwerp voor de buiten en binnenlandse openbare ruimten van het ziekenhuis uitvoerde. De bouw kwam zonder de aan de gang zijnde functie van het ziekenhuis en de plaats voor te beïnvloeden.

Het uitgebreide Ziekenhuis kenmerkt 188 nieuwe privé ruimten voor kritieke zorg, hart, en medische/chirurgische patiënten, een uitbreiding van het Regionale Centrum van het Hart, een intensive careeenheid, een Kenmerkend Centrum van de Zorg, een nieuwe het ziekenhuisingang en een hal, een nieuwe cafetaria, een kleinhandelsruimte, en een verhoogd bezoeker en personeelsparkeren.

Architectuur-pagina | het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh - Muhlenberg door Venturi,  Scott Brown and Associates,  Inc.
Ingang.
Foto © Matte Wargo voor VSBA.

De patiënt en de klinische gebieden werden ontworpen met de patiënt en de familie in mening. Een administratief personeelslid wordt gevestigd om persoonlijk contact op aankomst bij elke vloer te verstrekken. Elke eenheid omvat nachtelijk een ruimte voor familieleden om te blijven. De eenheden worden ontworpen helpen nadruk op geduldige zorg bemannen door functies te verdelen die gewoonlijk bij een centrale verpleegsterspost aan personeelsgebieden bij de ingang aan de ruimte van de patiënt worden gevestigd. Elke ruimte verstrekt afzonderlijke streken voor patiënt, personeel, en familie. Om flexibiliteit te verbeteren en geduldige verhuizingen te verminderen, werd de twaalf-bed open-harteenheid ontworpen om de volledige diensten van post-chirurgie aan lossing te verlenen.

Het vsba- plan hielp om de het ziekenhuiscampus van het zuiden aan het noorden te heroriënteren. Een belangrijk aspect van dit proces was de iconische 48 voet blauw „H“ merkend de nieuwe ingang van het ziekenhuis. „H“ -- meteen een teken en een ingang -- is geïntegreerdo in een kalksteenarcade die bezoekers welkom heet en de ingangsluifel steunt. Het parkeren is beschikbaar direct voor het nieuwe gebouw, met een duidelijke en directe voetweg die de partij kruist en door de basis van „H“ in het ziekenhuis leidt.

Architectuur-pagina | het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh - Muhlenberg door Venturi,  Scott Brown and Associates,  Inc.
De arcade van de ingang.
Foto © Matte Wargo voor VSBA.

De voorzijde van de bouw is rood baksteen en kalksteen op de voor en bleekgele baksteen op de kanten en de rug. Een toegepast metaalnet op de voorzijde vertegenwoordigt de geavanceerde technologische structuur en vult het traditionelere metselwerk aan. De combinatie materialen vertegenwoordigt het „hoge aanraking en hoogte - technologie“ saldo van gezondheidszorg dat de sluitsteen van dit ziekenhuissysteem is.

Binnen, bezoekers en patiënten worden begroet met een groot informatiebureau, een comfortabele plaatsing, en een overvloedig natuurlijk licht. Een serie die van de plasmaschermen een muur 19 ' door 12 ' vormen helpt om een heldere en kleurrijke nadruk aan het over het algemeen recessieve binnenland te lenen. De media muur staat huidig, relevant, en gemakkelijk veranderlijk informatie toe om te zijn, en het benadrukt het gebruik van technologie als integrale component van het nieuwe gebouw. Het is zichtbaar van het parkeerterrein door „H“ en kan van veelvoudige standpunten binnen en buiten het gebouw worden gezien.

Een nietconfessionele kapel wordt gevestigd in een geschikte maar toch afgezonderde plaats in het gebouw. De groen-geschilderde muren verstrekken een kalme achtergrond voor overpeinzing, en inspirational citaten zijn gewaagd maar subtiel in grootte in kleur. Het natuurlijke licht wordt geleend van de hal via hoge lichtbeukvensters bij de voorzijde van de ruimte.

Architectuur-pagina | het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh - Muhlenberg door Venturi,  Scott Brown and Associates,  Inc.
Hal.
Foto © Matte Wargo voor VSBA.

Door het ziekenhuis, eindigt en de kleuren verstrekken patronen, texturen, en kleuren om rente te bevorderen en te kalmeren terwijl het maximaliseren van operationele efficiency van de klinische en openbare ruimten van het gebouw. De grote vensters brengen overvloedig natuurlijk licht in geduldige ruimten en andere kenmerkend, behandeling, en openbare dienstgebieden waar aangewezen, met inbegrip van verglaasde vloer-aan-plafond vensters langs de benedenverdiepings openbare samenkomst.

„Dit project laat onze artsen en verpleegsters toe blijven het hoogste niveau van de diensten van de het ziekenhuiszorg verstrekken en de stijgende vraag richten voor diensten de van uitstekende kwaliteit van het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh door onze gemeenschap van de Provincie van Northampton en het omringen gemeenschappen,“ bovengenoemde Elliot J. Sussman, M.D., het Ziekenhuis van de Vallei Lehigh en de voorzitter en CEO van het Netwerk van de Gezondheid.

Kredieten

  • Tekst en Foto's, Hoffelijkheid van Venturibuis, Scott Bruine en Vennoten, N.v.

De architectuur-pagina is een online ontwerpmiddel, dat architectuur en productontwerp van de wereld over kenmerkt. Meer

Knoop van de Referentie van AddThis de Sociale


Vorige 7 van 177 Projecten daarna

De architectuur-pagina is beschikbaar in tien talen

Engelse | Spaanse | Chinese | Russische | Franse | Japanse | Koreaanse | Italiaanse | Duitse | het Nederlands

Dit is een vertaalde versie van architectuur-Pagina. Wij verstrekken het, alleen voor uw gemak. Door de hier verstrekte informatie te gebruiken, begrijpt u en erkent dat - wij kunnen niet, en waarborgen niet de nauwkeurigheid van vertaling. Voorts zijn wij niet verantwoordelijk voor gevolgen die van om het even welk gebruik van deze vertaalde pagina's het gevolg zijn.

FAQ | het Archief | van de Galerij | voedt | Aandeel | A aan de Firma's van de Architectuur van Z |

Verklaring inzake auteursrecht: Al materiaal op deze website is direct afkomstig van de respectieve ontwerpers en/of de verwante firma's met exclusieve het publiceren rechten geweest. Helemaal is het kopiëren of het reproduceren van om het even welk materiaal van deze website belemmerd. U kunt nochtans, de uittreksels van de gebruikstekst als verwijzingen voor persoonlijk en nietcommerical gebruik dat slechts, duidelijk architectuur-Pagina aanhaalt als bron en een aangewezen verbinding voorziet.

©2007 architectuur--Pagina. Alle voorgebe*houde rechten.
Ongeveer van het |- Contact de Termen | het Beleid van de Privacy van het Gebruik van de |- Website

De architectuur-pagina wordt langs gebracht aan u
De Productie van de pagina