Architectuur-pagina | Internationaal middel voor architectuur en ontwerp

Gepubliceerd: Maandag, 14 Mei, 2007

Volledige Pagina


Het Centrum van de Vakantie van het landbouwbedrijf

Lenend van de natuurlijke rand, vestigt dit ontwerp voor een uitbreiding tot het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf een interessante dialoog met zijn context.

Door: Officina Del Disegno Srl

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
De grijze „beola“ stenen die in cursussen van verschillende grootte worden geplaatst staan de gebouwen toe om aan het natuurlijke landschap aan te passen.

De Details van het project

  • De Naam van het project: Het Centrum van de Vakantie van het landbouwbedrijf
  • Cliënt: Azienda Agrituristica Fattoria Di Vibio
  • Het Type van project: Architectuurontwerp
  • Belangrijkste Ontwerper: Firouz Galdo, Filippo Felli
  • Het Team van het ontwerp: Officina Del Disegno Srl
  • Jaar van begin van project: 2002
  • Jaar van voltooiing van project: 2004
  • Plaats van plaats: Todi (Perugia), Italië
  • Het Gebied van de plaats: 1800 vierkante meters
  • Samengesteld Gebied: 600 vierkante meters
  • Kosten van Bouw: 1.200.000 Euro

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
Externe mening van de bouw die de nieuwe binnenpool huisvest.

Het gebouw

Het project impliceerde de totstandbrenging van twee gebouwen die aan een bestaande landbouwbedrijftoevlucht worden bijgevoegd.

Eerste hiervan werd overwogen als ruimte voor de vertoning, de verkoop en de bevordering van lokale het landbouwproducten en voor de organisatie van trainingscursussen in voedsel, de landbouw en cultuur.

Het tweede gebouw moest een binnen zwembad huisvesten dat hoofdzakelijk in de winters wordt gebruikt toen de bestaande openluchtpool niet kon worden gebruikt.

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
Binnenlandse mening van de binnenpoolruimte.

De toegang tot de twee nieuwe gebouwen is via een kleine trap bij het middelpunt waarvan de gebruiker tot de kleedkamer met toiletfaciliteiten en een massageruimte via een extra reeks treden, of tot de ingang van de showruimte kan toegang hebben.

Het ontwerp probeert om een dialoog met zijn omringend milieu te vestigen door van het te lenen. Het natuurlijke en kunstmatige mengsel in een bijzonder koninkrijk in het ontwerp dat met de eigenlijke definitie van „landschap“ speelt.

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
De bezinningen van het glas en het water helpen visueel fusie het binnenland met de natuurlijke rand.

Het eerste gebouw werd gerealiseerd als één enkele verdiepingsstructuur in versterkt cement. De rand die de vallei onder ogen ziet is volledig verglaasd met glijdende glasdeuren die toestaan sterke visueel aan de buitenkanten verbindt.

De het noorden en zuidenvoorzijden zijn bekleed in verschillende met maat cursussen van steen. De grijze „gebruikte beola“ stenen staan een perfecte integratie met het landschap in termen van allebei toe -- zijn weefsel en visuele kwaliteiten.

Deze cursussen van verschillende grootte zijn geschikt zonder verbindingen en benadrukken de lengte van de oppervlakte en simuleren de natuurlijke gelaagdheid van het omringende terrein.

Dit principe van gelaagdheid wordt ook uitgebreid tot de bevloering, trap en deurdrempels in het ontwerp dat tot een „met de hand gemaakte monoliet“ leidt.

Het dak wordt behandeld als een andere voorzijde en niet alleen het behandelen. Het is bekleed met stroken van zink-titanium die de kleur van zijn rand verder mengend de structuur in zijn context goedkeuren.

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
Mening van de verlichtingselementen op de daktuin die omhooggaand als plaatsingsoppervlakten verdubbelen.

De tweede bouw, de binnenpool, wordt gesloten binnen door de natuurlijke helling van de plaats en opent naar panorama's in de hieronder vallei.

Het gebruik van de grenzen van de oneindigheidspool die aan de bezinningen over het glas en het water worden gekoppeld leidt tot interessante bidirectionele visueel verbindt. Van binnen, verschijnt de pool als integraal deel van de natuurlijke rand maar komt scherp bepaald wanneer bekeken van buitenkant te voorschijn.

De pool wordt gemaakt van mozaïeken zoals wordt gevonden in Turkse baden, terwijl het ontspanningsgebied in cement wordt gerealiseerd.

Architectuur-pagina | het Centrum van de Vakantie van het Landbouwbedrijf door Officina Del Disegno Srl
Het ontwerp probeert om een dialoog met zijn omringend milieu te vestigen door van het te lenen.

De daktuin vermindert visuele scheiding van het milieu tot een minimum dat zo onzichtbaar dat teruggeeft die aan de waarnemer die de gebouwen van bovengenoemd bekijkt het terras kunstmatig is.

De enige elementen die uit de grond te voorschijn komen zijn de acht daklichten die ook omhooggaand als zetels verdubbelen.

De diverse ruimten en de volumes worden zo tactvol verweven met de context maar tezelfdertijd opgevoerd.

Kredieten

  • Tekst: Hoffelijkheid van de architect
  • Foto's door Luigi Filetici, hoffelijkheid van de architect
  • Gecompileerd en uitgegeven door Varun Ajani

De architectuur-pagina is een online ontwerpmiddel, dat architectuur en productontwerp van de wereld over kenmerkt. Meer

Knoop van de Referentie van AddThis de Sociale


Vorige 77 van 177 Projecten daarna

De architectuur-pagina is beschikbaar in tien talen

Engelse | Spaanse | Chinese | Russische | Franse | Japanse | Koreaanse | Italiaanse | Duitse | het Nederlands

Dit is een vertaalde versie van architectuur-Pagina. Wij verstrekken het, alleen voor uw gemak. Door de hier verstrekte informatie te gebruiken, begrijpt u en erkent dat - wij kunnen niet, en waarborgen niet de nauwkeurigheid van vertaling. Voorts zijn wij niet verantwoordelijk voor gevolgen die van om het even welk gebruik van deze vertaalde pagina's het gevolg zijn.

FAQ | het Archief | van de Galerij | voedt | Aandeel | A aan de Firma's van de Architectuur van Z |

Verklaring inzake auteursrecht: Al materiaal op deze website is direct afkomstig van de respectieve ontwerpers en/of de verwante firma's met exclusieve het publiceren rechten geweest. Helemaal is het kopiëren of het reproduceren van om het even welk materiaal van deze website belemmerd. U kunt nochtans, de uittreksels van de gebruikstekst als verwijzingen voor persoonlijk en nietcommerical gebruik dat slechts, duidelijk architectuur-Pagina aanhaalt als bron en een aangewezen verbinding voorziet.

©2007 architectuur--Pagina. Alle voorgebe*houde rechten.
Ongeveer van het |- Contact de Termen | het Beleid van de Privacy van het Gebruik van de |- Website

De architectuur-pagina wordt langs gebracht aan u
De Productie van de pagina